torstai 16. toukokuuta 2013

Mitä kuuluu Nuuttinen?


Kaikkihan me muistamme tämän pienen pojan? Ai emmekö?


No virkistetäämpä muistia tuoreemmalla kuvalla...





Nuutti Dwyn, Camilla ja Demyx Dwynin nuorempi poika. Hän haaveili jo nuorena urasta poliisin leivissä. Nuutin viisi luonteenpiirrettä olivat Hajamielinen, Kärtty, Pummi, Taitava kuvanveistäjä ja Eläinten ystävä. Kun Nuutin vanhemmat kuolivat ja veljen tyttöystävä muutti tilalle. Nuutti pakkasi vähäiset tavaransa ja muutti tätinsäkin kehumaan Bridgeportiin. Siellä jos jossain, hänestä voisi tulla ihka oikea rikospoliisi ja hän saavuttaisi haaveensa DNA-profiloijana.


Täällä Nuutti nykyään asuu. Oli aika outoa muuttaa suurakaupungin laidalla sijaitsevaan halpaan yksiöön, kun oli koko ikänsä asunut pienessä omakotitalossa. Kerrostalossa oli kyllä onneksi parikin hyvää puolta.


Nimittäin uima-allas sisäpihalla ja kaunis meri näköala. Lisäetuna oli myöskin se, että Nuutin ainoa naapuri tällä hetkellä oli alakerrassa asuva hiukan häntä vanhempi hiljainen mies, jota ei oikeastaan juurikaan koskaan näkynyt missään. Mutta vaikka seutu olikin erään pubin lähellä, Nuutin yksiö oli yllättävän siisti ja hän oli saanut rempata sitä jopa tapettien vaihdon verran.


Tässä on miehen pikkuinen keittiö. Nuorena ja näpsäkkänä miehenä Nuutti pärjää hienosti tällä. Ja suurimmassa  roolissa keittiössä taitaakin olla pika-ateriat, jotka koostuvat muroista ja jugurtista sekä mikroeinekset.


Nuutilla on myös pieni sohva ja telkkari. Kumminkin mies viettää enemmän aikaa tietokoneellaan, johon hän on panostanut. Lisäksi mieheltä löytyy leuanvetotanko, jottei hänen tarvitse aina mennä hirveällä höngällä kaupungin salille.


Hän omistaa jopa parisängyn, joka sijaitsee pienessä alko-ovimaisessa nurkkauksessa. Tähän Nuutti vaihdatti punaiset tapetit hirveiden vihreiden raitatapettien paikalle. Punainen on vaarallisuuden ja köh köh, jonkin muunkin väri.


Vessa ja kylpyhuone ovat oikeastaan ainut paikka kämpässä missä ei muutettu mitään. Syynä oli lähinnä se, että jossain vaiheessa mies aikoo muuttaa lähemmäs keskustaa, joten kämppään ei kannattanut kauheasti panostaa, varsiinkaan kalliimpaa kylpyhuone remonttia.


Nuutti viihtyy oikeastaan hyvin Bridgeportissa. Vaikka Sunset Valley olikin rauhallinen paikka on mies jo tottunut tööttääviin torviin ja neovaloihin. Laskutkaan eivät ole niin isoja kun  omakotitalossa ja juuri aloittaneen poliisin palkoilla ei isoja lukaaleja makseta.


Miehen on hyvin tärkeää pitää huolta logiikastaan ja se hoituukin lukemalla ennen töitä ja pelaamalla tietokoneella shakkia töiden jälkeen. Nuutti viihtyy paljon yksikseen vaikka onkin sinkku. Hän ei koe pakottavaa tarvetta riekkua yömyöhään keskustassa.


Mies myös kuntoilee ja yrittääkin pikku hiljaa nostattaa huonompaa kuntoaan parempaan päin. Hän myös toivoo, että jonain päivänä hän olisi yhtä lihaksikas ja hyvän näköinen kuin elokuvanäyttelijä Petteri Freza.



Mutta luulisi, että Nuutti saisi tälläkin kropalla katseita rannalla, jos hän vain kävisi siellä useammin. Mutta kesän mies on kovasti päntännyt, sillä hänen toiveissaan siintäisi käydä yliopistossa tietotekniikan tutkinto, joka auttaisi häntä urallaan eteenpäin.


Tämä tässä on Bridgeportin kaupungintalo. Samaisessa rakennuksessa toimii myös poliisilaitos ja armeeja. Oikeastaan rakennusta voidaankin pitää suurkaupungin oikeuden symboolina.  Ja ei ole mikään yllätys, että se löytyy melkein tämän suurkaupunki saaren keskeltä.


Keskiviikko iltaisin mies menee muutamalle drinksulle läheiseen urheilubaariin. Nuutti onkin yksi paikan vakioasiakkaista. Hän on monet kerrat keskustellut syvällisiä paikan baarimikon kanssa.


Mutta drinksut ja mikot eivät ole ainut syy. Nuutti on hyvin innokas biljardinpelaaja ja hän käykin paikassa pelailemassa vaikka sitten ihan vain yksikseen.  Silloin tällöin, joku haluaa ottaa matsia miehen kanssa, mutta kuten arvata saattaa Nuutti voittaa aika usein.


Joskus viikonloppuisin hän eksyy myös työparinsa Romeon järjestämiin juhliin. Romeo on rikas ja hänen kerrostalo kaksionsa näyttää sen. Nuutti on myöskin pistänyt merkille sen, että naiset eivät kovin paljon arvosta Romeota... Johtuuko se sitten nimestä vai maineesta sitä hän ei tiedä, mutta töiden takia miehistä on tullut parhaat ystävät.


Eikä Nuutin pomo , Bianca, ole mikään heiveröinen nainen, ulkonäöstään huolimatta. Välillä miestä hirvittää ajatella, että hänellä on nainen pomona. Mutta onneksi hänen pomansa ei ole sitä mallia, että muodostaisi suhteita alaistensa kanssa. (Tämä tuli tosin myöhemmin ilmi Nuutille, erään mokan kautta)


Useamman yksin vietetyn illan jälkeen Nuutti päätti, että olisi varmaan aika hankkia ensimmäinen tyttöystävä. Niinpä mies päätti luoda nettideitti profiilin. Koska Nuutti on aina ollut kiltti, hän ajatteli, että rehellisyys maan perisi. Hän löysi myös pomonsa Biancan samalta sivulta ja laittoi tälle viestiä.


Nuutissa oli selvästikin jotain hellyyttävää, sillä hän sai useita yhteydenottoja. Niin positiivisiä kuin myös negatiivisiä. Nyt jos koskaan mies tajusi, että ainakaan omaa pomoa ei kannattaisi yrittää iskeä netin kautta.



Pian miehen luona ravasikin iltaisin naisia tutustumassa Nuuttiin. Tuntui, että hän voisi valita kenet vain mutta jokin  hiukan karskimmassa Cressida Wellsissä (uimapuvussa oleva nainen alakuvassa) tuntui vetävän miestä puoleensa. Niinpä Nuutti päätti yrittää ystävystyä naisen kanssa paremmin kuin vain yhden leffa illan ajan.


Kesä oli lopuillaan ja laiskottelupäivä saapui. Nuutti pyysikin Cressidan viettämään aikaa hänen ja työkavereidensa kanssa. Nainen yritti ensin luistaa tilanteesta, mutta kun muutkin vakuuttivat, että olisi kiva tutustua uusiin kasvoihin Cressida päätti jäädä.


Niinpä ei ollut ihme, että Nuutti oli yhtä päivän paistetta... KIRJAIMMELLISESTI. Onneksi  hänen veljensä ei ole näkemässä kuinka aika ihminen hassuttelee kasvomaalauksilla.


Kaikin puolin päivä oli onnistunut. Ja  Nuutin sekä työkavereiden välit syvenivät ja mikä parasta Cressida myönsä, että haluaisi tutustua Nuuttiin paremminkin. Mies kun kuulema vaikutti vieläkin mukavammalta mitä netti antoi ymmärtää.


Kun syksy alkoi Nuutti sai yllennyksen. Liikennepoliisi on hieno työ ja saa luvan kanssa kantaa uniformua. Ainoa  mutta on se, että syksyllä ovat yliopiston tasokokeet ja Nuutti aikoo osallistua niihin. Mutta kun naisrintamalla ja töissä pyyhkii hyvin, tuntuisi kurjalta lähteä opiskelemaan kesken kaiken. Nuutilla onkin iso valinta edessään...

1 kommentti:

  1. Vaihteeksi taas kiva osa, vaikkei varsinaista tarinaa ollutkaan! Nuutti on yllättävän komea ja varmasti hänellä alkaa mennä hyvin! Toivottavasti tekee oikeita päätöksiä elämällään.
    Kurkkaathan Ceuleille! Mulla muutama ongelma! :D

    Kiitos!

    VastaaPoista

Muista, Jokainen kommentti auttaa kirjoittajaa jatkamaan tuskaisena päivänä. Kiitos kommentistasi.