Taustaa

Sain idean alkaa kirjoittamaan LC Dwyniä kesällä 2011. Lopulta prologi osa julkaistiin  02.07.2011 vuodatuksen blogissa. Mietin pitkään miten saisin tarinasta tarpeeksi mielenkiintoisen niin itselleni pelattavuudeltaan, että myös lukijoille. Niinpä päädyin keksimään jonkin tietyn jutun jonka omistava jälkeläinen saisi ainoastaan jatkaa sukua. Olin katsonut vasta ikään Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä, joten siitä sain idea, että aloittaja on merenneito. Klassinen mereneito rakastuu ihmiseen kaava toimi mielestäni hyvänä aloituksena, josta olisi helppo jatkaa eteenpäin.

Aluksi kirjoittelin tarinaa vähän miten sattuu lähinnä omaksi ilokseni, mutta kun huomasin, että osa lukioista oikeasti piti siitä. Kirjoitusvirheistä ja asiavirheistä huolimatta se antoi uutta puhtia jatkaa. Lähinnä kirjoitin tarinaa opetellakseni kirjoittamaan. (Vaikka olen 1986 vuonna syntynyt naishenkilö kärsin kaksoiskerake viasta sekä sekoitan joitakin kirjainyhdistelmiä esim. Kuolu)

Päivitys tahtini yritän pitää siinä 2 -4 osaa kuussa. Tosin nyt töiden takia olen joutunut hiukan lipsumaan tuosta tahdista. Peleinä minulla on kaikki lisäosat ja kamasetit joilta the sims 3 pelille on tullut. Lisäksi olen ostanut joitakin storen tavaroita ja ladatut kuuluvat yhtenä osana pelaamiseeni.

Aluksi minulla oli tarkka runko siitä, mitä isoja tapahtumia jokaisessa sukupolvessa tapahtuu, mutta olen antanut itselleni vapauden muutella näitä ideoita aina, jos keksin jotain muuta. Olen tällä hetkellä tainnut toteuttaa vain pari alkuperäistä suunnitelmaa. Listassa oli varmaan 10. Ja viimeisen osan olen jo täysin suunnitellut, joten yritän todellakin saada toteutettua sen ja saada Dwynin suvun 10 lapseen asti.

Monille tarinoiden ja LC:n kirjoittajille käy niin, että he rakastuvat sukuunsa eivätkä haluaisi lopettaa siitä kertomista kun "tarina" on kirjoitettu. Itselläni on suunnitelmalta, että aloittaisin tämän tarinan jälkeen uuden tarinan samaisella suvulla mutta eri haasteen pohjalta.

Jokainen suvun simi on ollut minulle erityisen rakas siksi keksinkin alkaa kirjoittelemaan Extroja vähemmän juonnellisesti jossain vaiheessa. Sillä yksi vakiolukijani halusi kovasti tietää mitä muille Dwyneille kuului. Itsestäni tämä oli loistava idea ja toteutin sen lopulta. Tykkään itsekin pelailla niillä simeillä, joita ei ns. päätarinassa enää näy.

Tarina muutti vuodatuksen blogista bloggeriin oikeastaa helmi - maaliskuun vaihteessa 2012. Olin virtuaalitallejeni takia tottunut käyttämään bloggeria ja se alkoi tuntua luontevammalta vaihtoehdolta tarinalle muokattavuutensa takia. Lisäksi tällä samalla käyttäjä tunnuksella bloggerissa pidän sims3 aiheista blogiani nimeltään Cherrysaman virtuaalinukkekoti, jossa kerron muutenkin sims pelailustani kun en hoida tallejani tai tee tarinaa.

Niinpä päätin hiljaisuudessa siirtää blogin bloggeriin ja muokkailla ulkonäköä ja viimein suurelle yleisölle blogi paljastettiin osan ~040~ myötä. Vuodatuksen blogi jäi olemassa olemaan vielä ja sen löydätte täältä, jos haluatte käydä lukemassa vanhoja kommentteja.

Toivotan kaikille lukijoille oikein viihdyttäviä hetkiä rakastamani suvun vaihderikkaassa tarinassa.
Cherrysama