maanantai 27. helmikuuta 2012

Kuvien kertomaa Vol2

Tässä osassa tulemme näkemään kuvia niin Rahimin kuin Kallankin elämästä.
Rahimin oli siis Syrenan ja Leightonin kuopus. Eli näin ollen hän on viimeisin Dwynien toisen sukupolven lapsista. Niinpä hän oli tottunut siihen, että hänen kohdallaan tehtiin poikkeuksia.
Rahim olikin hankkinut itselleen kaveriksi pikkuisen koirasen nimeltään Säkä. Koira sai toistaiseksi paljon huomiota isännältään, sillä Rahim elämässä ei ollut vielä tullut kohdalle sitä oikeaa.
Hän käytti aika paljon aikaansa lukemiseen. Mies oli täysin kyllästynyt töihinsä sairaalalla. Hän halusi uudistaa tylsän elämänsä kertaheitolla. Rahim ei vain oikein tiennyt miten.
Eräänä iltana hän sitten kutsui nuoruuden ihastuksensa Loviisa Wainwrightin käymään luonaan. Rahim ja Loviisa olivat eronnneet jo kerran mutta äkkiä he löysivät taas saman sävelen ja pian he olivat toisissaan kiinni kuin kärpäset paperissa.
Parin päivän päästä Rahim sitten päätti tehdä elämänsä sen suuren muutoksen. Hän soittikin töihinsä ja ilmoitti, että hän ottaisi nyt lopputilin. Samaan syssyyn hän soitti Loviisalle ja pyysi naista tulemaan läheiselle ratsastuskentälle.
Kaksikko tapasi toisensa sovitussa paikassa ja Rahim päättikin sitten kysäistä naiselta, josko tämä haluaisi muuttaa hänen luokseen asumaan. Tässä tapauksessa Rahimilla oli oma lehmä ojassa, sillä Loviisa oli rikkaasta suvusta ja näin ollen hänen ei tarvitsisi heti mennä takaisin töihin. Tottakai rakkauden sokaisema nainen suostui.
Herätti suurta huvitusta kun tälläinen heppunen tuli vastaan kadulla. Jared Dwyn.... Hetkinen eikö se ollutkin Shyaman mielikuvituskaveri?
Loviisa koki pienen muodonmuutoksen heti muutettuaan. Harmi vaan, että neiti ei paljon kaunistunut  siitä huolimatta. Loviisan luonne on seuraava: Yksinäinen susi, Taiteen vihaaja, Ulkoilmasim, Siisti ja Nero. Veikkaan, että Rahim otti naisen luokseen myös siivoojan ominaisuudessa.
Kumminkin pariskunta päätti jo heti samana iltana alkaa seurustelemaan uudestaan ja peittojakin heiluteltiin taas kerran sen kunniaksi.
Toivottavasti Loviisan aamupahoivointi ei tarkoita raskautta vaan johtuu pilaantuneesta ruuasta. Kaikkihan me tiedämme, ettei Rahim ole paras isä ehdokas lapsille.
Mutta kenellekkäs mies oikein soittelee niin, ettei oma tyttöystävä saa kuulla puhelua?
Pian puhelun jälkeen Rahim tapasi vain yhden rakastajattaristaan nimittäin Ainikki Nevalan. Rahim on todellakin ottanut tehtäväkseen olla joku rakkauden suurlähettiläs Sunset Valleyn naisille. Kuten muistamme, hänhän lähenteli myös veljensä Demyxin vaimoa Camillaa.
Ja näilläkin treffeillä oli pakko sitten laulattaa vilttejä, tässä tapauksessa puumajaa. Rahim tässä käy vielä huonosti.
Mies parka ei ollut edes päässyt vielä kotiin Ainikin treffeiltään kun jo uusi nainen soittelee hänen peräänsä pyytäen tätä ulos. Millä ihmeellä tämä mies on hurmannut kaikki naisensa?
Pari kuukautta myöhemmin Loviisa sitten pudottikin pelätyn pommin aamiaispöydässä. Heille tulisi lapsi. Huomatkaa Rahimin tuskastunut ilme. Olihan toisaalta miehen maine jo muiden korvissa Tuhmeliini, joten ihme jos Loviisa jäisi vieläkin.
Kumminkin vain päivää myöhemmin Rahim ilmeisesti päätti pelastaa maineensa ja päättikin sitten kihlata ja naida Loviisan. Vaikka se tapahtuikin erittäin koruttomasti oman takapihan terassilla. Loviisalle se oli tärkeää. Kaikista naisistaan Rahim valitsi kumminkin hänet.
Ei ollut mikään ihme, että Loviisa päätti jättää vaikeasti kirjoitettavan sukunimensä ja ottikin sukunimekseen Dwyn.
Viimein sitten eräänä yönä kaksikolle syntyi tytär. Hän sai nimekseen Racel ja hänen piirteensä olivat Arjen sankari ja Sikeäuninen.
Sitten vielä pikainen katsaus Kalla neidin elämään. Kallahan siis asuu Sunset Valleyssä kaksoissiskonsa Kiran ja tämän pojan  Lukaksen kanssa.
Kalla on pysynyt erittäin hyvin opettajan virassa ja vaikka nainen onkin vanhentunut, hän on pysynyt huomattavasti kauniinpana kuin siskonsa Kira, joka onkin paljon stressaavammassa työssä. Kirahan on neljän tähden julkkis.
Eräänä päivänä Kalla sitten ilmoitti tylysti siskolleen ja tämän pojalle, että heidän olisi muutettava. Kalla halusi nimittäin viimein muuttaa pitkäaikaisen poikaystävänsä Kimmo Jaaksin kanssa yhteen, eikä hän halunnut siihen soppaan mukaan Kiraa ja Lukasta.
Lähtiessään Kira lupasi, ettei tulisi pitämään mitään yhteyttä kaksoissiskoonsa vaikka tämä kuinka haluaisi. Diiva Kira ei todellakaan ollut tottunut tälläiseen kohteluun ja päätti, että hänen poikansa vielä näyttäisi mistä kanat pissivät.
Huomattavasti vanhentunut Kimmo muutti viimein sitten rakkaan Kallansa luokse. Luonteeltaan Kimmo on Neuroottinen, Herkästi Innostuva, Kaikesta kiinnostunut, Pelkuri ja Ystävällinen.
Kun Kimmo ja Kalla kävivät eräänä iltana lauttarannassa, he törmäsivät romanttista iltaa viettämässä oleisiin Demyxiin ja Camillaan. Silloin Kalla tajusi, että pian hän olisi liian vanha tekemään tiettyjä asioita.  Hänellä oli nimittäin salaisuus jota hän oli nyt pari viikkoa salannut Kimmolta.
Seuraavana iltana kun pariskunta oli suunnittelemassa parvekkeella istuessaan miten he viettäisivät eläkepäivänsä, Kalla uskaltautui kertomaan, että hän oli raskaana Kimmolle. Kalla kertoi myös, että kaikesta huolimatta hän pitäisi lapsen. Pari päätti lopulta, että he pitäisivät lapsen vaikka he eivät koskaan aikoneet mennä kihloihin tai naimisiin.
Raskausaikanaan Kalla todella innostui kitaran soitosta. Hän kun ei oikein jaksanut istua paikallaan ja lukea. Eikä hänellä ollut puutarhaakaan. Soitellessa hän sai toteuttaa itseään paljon paremmin.
Lopulta kaksikolle syntyi tytär. Reina Dwyn. Kallan onni oli suuri kun hän tajusi, että hänen tyttärensä oli perinyt myös serkunsa Sunilin tapaan merenneitogeenit. Reinan luonteenpiirteiksi tuli Paha ja Sikeäuninen.

Yhteenveto:
Kolmanteen sukupolveen kuuluu nyt siis Lukas, Kaisa’, Shyma’, Sunil*’, Tidus, Nuutti, Racel ja Reina*
Naimisissa asti olevat Dwynit: Demyx ja Camilla sekä Rahim ja Loviisa.
Kuolleet: -
*= Merenneitogeenit
’ = Asuu Appaloosa Plainsissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista, Jokainen kommentti auttaa kirjoittajaa jatkamaan tuskaisena päivänä. Kiitos kommentistasi.